Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На ринку з'явився BMW M2 Competition Pack

Німці з компанії BMW вирішили все ж таки відреагувати на появу конкурента в обличчі Audi TT RS та випустити спеціальну версію компактного купе другої серії під назвою Competition Pack. BMW M2 вважається чи не найкращою моделлю бренду за сприйняттям шанувальників легендарного бренду. Новий пакет доопрацюваннь ще більше підкреслює переваги купе та повертає нас в часи коли одним з гасел BMW було "із задоволенням за кермом".

Пакет Competition Pack включає в себе модернізований двигун об'ємом 3 літри, який отримав додаткові 39 к.с. І зараз зі своїми 404-ма к.с.  ексклюзивний M2 може посперечатися з Audi TT RS, адже під капотом володаря кілець лише 400 к.с. В результаті підвищення потужності швидкість подолання першої сотні скоротилася до 4,2 секунд. Водночас, завдяки повному приводу, Audi TT RS може розігнатися з 0 до 100 км/год лише за 3,7 секунди. Для утримання такого звіра на дорозі, виробник суттєво модернізував гальмівну систему та шасі. В базі на купе встановлюється 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей, а за доплату німці готові запропонувати автомат.

Екстер'єр BMW M2 Competition Pack має деякі відмінності від звичайної M2, які можна назвати фірмовим детейлінгом. Серед особливостей модифікації можна відзначити радіаторну решітку пофарбовану у чорний глянцевий колір, 19-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари та навігаційну систему з BMW Connected Drive. У салоні з'явилися нові кольори контрастної прошивки шкіряних крісел. Загалом інтер'єр має ту саму архітектуру що і хетчбек, який вже технічно застарів та потребує термінового оновлення.

Якщо порівнювати BMW M2 Competition Pack з звичайним M2 виявиться що перший коштуватиме на 3 тисячі євро дорожче. Доречи, версія з автоматом додає ще 2,5 тисячі до цінника. Насправді, для фанатів марки немає нічого кращого ніж особисто сісти за кермо купе M2 Competition Pack та насолоджуватись його технічними можливостями...

 

 

27.04.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На ринку з'явився BMW M2 Competition Pack

Політика конфіденційності